Valpar planeras hösten 2021
efter väl beprövade och snygga arbetslinjer.

(endast korthåriga valpar)

För mig är exteriören lika viktig som arbetskapaciteten på mina hundar.
Är du inte nöjd med valp från mig, då köper jag tillbaka den och du får antingen pengar eller en ny valp.

WHITE ICE WOLFS EVERYDAY DIVA


HD: A/A ED: 0/0 Rygg:Ua SP:0 LTV:0


Upplyttad lägreklass spår.
MH, 1 skott, inga kvarstående rädslor.
MT (ej gk)


Diva är en stor,kraftig tik, som faller mig mycket i smaken, hon har en enorm vilja att samarbeta och att arbeta, dvs.hon ger inte upp i första taget, hon har en otrolig kamplust, hon har en fin söknäsa och väldigt nogrann i spåret. Diva har heller inga problem att jobba självständigt, då hon är en klippa i sökskogen.


Diva fick jag åter då det var missbruksproblem i tidigare familj, och därav också hennes lite osäkerhet mot folk, sedan är inte min E-kull en överdrivet social kull, utan dom är väldigt neutrala, men accepterar kontakt och hantering.


Diva är också tävlad, hon uppflyttad lägreklass spår, och har två CERT på utställning.


Nu bor Diva hos en tjej som lever ett väldigt aktivt liv, men som inte har några ambitioner på att tävla.
Diva funkar både med barn, andra hundar och djur utan problem.Mer info om hanen kommer ...