EN RAS och TYP, MEN INTE FÖR ALLA!
Letar du en vit herdehund som håller för arbete och i tjänst, då har du kommit rätt, är du inte nöjd med din valp som du köpt av mig, då har du garanti på en ny valp!


Målet med min uppfödning (vit herdehund) är att få fram friska, mentalt stabila hundar som håller i hårt arbete och för tjänst.
Mina uppfödningar passar inte alla, men passar dig som har regler och ramar och söker en hund för tävling/tjänst.
I min uppfödning kommer jag endast använda mig av individer som är uthålliga i arbetslusten, som besitter stor social kamplust, högt föremålsintresse och en bra föremsålshantering.

Jag kommer använda mig av tiklinjer som visat sig nedärva sin arbetskapacitet i många generationer bakåt i leden. Dom ska ha bra nervsidor och vara helt skottfasta, dom ska även besitta trygghet i miljö och socialt. Avelsarbete handlar alltid om att stärka och förbättra, strävan att få en bättre avkomma än föräldradjuret själv.

Du som är intresserad av en hund från mig, ska kunna erbjuda ett aktivt friluftsliv eller för sport och tjänst. Jag vill att hundarna från mig ska hd/ed röntgas vid 12-18 månader samt göra MH (mentalbeskrivning).
MT ska göras innan 4 års ålder. Jag ser gärna att du ställer ut din hund och ögonlyser.

Valparna säljes allt enligt SKK's regler och riktlinjer.

NYHETER 2020


White Ice Wolfs Fire Hot Hot röntgad med HD: A/A  ED: 0/0
White Ice Wolfs Fame And Glory röntgad med HD:  A/A  ED: 0/0


(WIW Fire Hot Hot)